Напишіть нам


    Відправка Вашого дослідження





      backpicture
      backpicture
      backpicture
      backpicture
      backpicture

      Новини


      29 лютого 2024 року відбувся круглий стіл за підсумками проєкту «Ментори для ветеранів/ок» на рівні Узинської міської територіальної громади.

      24 лютого 2024 року у рамках фінального форуму проєкту «Соціальні дії молоді та влади», який реалізується ГО «Центр молодіжної політики», Наталія Тілікіна розповіла про «Аналітику політик і даних у сфері молодіжної політики і соціальної інклюзії на національному і локальному рівнях».

      Експерти Інституту долучилися до «Зустрічі для змін» – це подія, яка ініціює діалог між бізнесом, громадськими організаціями та органами місцевого самоврядування.

      Мета тренінгу: розвиток навичок та компетентності учасників для успішного менторства ветеранам війни та їхнім сім’ям.

      Локальні дослідження спрямовані, переважно, на вивчення проблем територіальної громади, проблем, які існують серед населення громади, на визначення шляхів подолання цих проблем та усунення негативних явищ в молодіжному середовищі.

      У рамках проєкту відбудеться відбір кандидатів, які бажають пройти навчання за програмою тренінгу щодо підготовки менторів та/або помічників ветеранів/ок та Захисників/ць Узинської міської територіальної громади.

      У рамках меморандуму між факультетом соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університете імені Павла Тичини та громадською організацією «Інститут молоді» експертами Інституту здійснено перевірку і корегування інструментарію (анкет) щодо внутрішнього забезпечення якості освіти факультету.

      Експертами Інституту у рамках реалізації соціального проєкту «Ментори для ветеранів/ок» підготовлено перелік нормативно-правових документів, що регулюють забезпечення державних пільг та гарантій учасникам бойових дій та особам з інвалідністю внаслідок війни.

      У жовтні 2023 року в рамках реалізації проєкту «Ментори для ветеранів/ок» в Узинській міській Раді поведено круглий стіл «Проблеми і потреби захисників/ць і ветеранів/ок в умовах воєнного стану в Україні».